22 August 2010

Semasa Ramadan

Well, oleh kerana my hubby dah start sambung belajar..
So dah start kna wt assignment, proposal..
Maknanya kna start stay-up malam.
Bila sebut stay up ni ingat time masa blaja dulu,
especially in UMT :)
Alhamdulillah, kira berkesan jugakla cara blaja tu kn..
Tp bila tgk hubby wat keje tu terdetik jgk rasa rindu, hm..
bukan rindu ape, rindu nak wt research..

Dah pindah hampir 2 bulan ni, baru dh rasa settle down
Tgh plan jgk ada apa2 persiapan raya ni
harap2 adala bonus :)

Bulan2 Ramadan ni hjg minggu jela dapat masak...
minggu lepas buat nasi ayam
smlm buat nasi lemak..
n hari ni buat special sikit sempena birthday abg..
Nasi beriani :)
nasib baik rasa ok..sebab mencabar jgk bulan puasa..
So xleh rasa makanan
Ada yang kata boleh, letak pd lidah je
Tp sy cm x yakin..
tp stkt ni okla :)

skrg ni masih tercari-cari baju raya yang ok..
alkisahnya baju raya dh tempah dah awal hr tu
tp jadi x molek pulak..
kat cni blum ada tailor pilihan lg..
klu sesiapa ada info pasal tailor yg best di KL plz inform..
Saya mau bagi keuntungan besar pd cik tailor tersebut :)
Harga baju kurung di Putrajaya- upah jahit; RM 50 sepasang..huhu
*mahal* tp klu elok, xpela kn..

No comments:

Post a Comment