01 November 2010

Serabut

Macam mana apa yang kita buat dulu haunts u back now..

In a very different way.
Tp hati x menyesal sebab itu je cara yang ada, dan itu yang diidam-idamkan sangat..
And it feels right..
Walaupun it haunts u tp it still feels right..
N sy x pnh menyesal pn..

Antara cara baik dan jahat..
Boleh ke pilih cara jahat kalau dah terdesak
Tp berkesan ke cara jahat tu..
Tak berdosa ke..

Tapi mcm mana pulak ada benda yang kita nak sgt2..
Dah dalam genggaman
Tp that haunting piece in life menghalang segalanya
Makes u sad to know yang memang xde harapan lagi
But what hauts u its not a mistake
Ia takdir..

Its just not fair
Baru nak naik tapi dah terjatuh kembali
Serabut Gila
Entahla..

Masih cm dulu ke pasni?
Ada peluang lagi ke..
Hari tu rasanya cm hujan dah berhenti
Ada matahari di sebalik awan..
Nampak dah bintang-bintang..
Tp rupanya x kesampaian..
Hujan lagi.

2 comments:

  1. sungguh berseni.
    tapiii... ehem2, aku nih tak berapa pandai nak paham ayt sastera. huaahh!
    sory.. huuu,

    ReplyDelete
  2. walau mentari menyorok dibalik awan,
    titis hujan menebarkan bau basah,
    kita masih ada 'payung' merentasi bumi cinta ini!
    hidup tak mudah kalau meratap,
    didatangi indah kalau berserah:)

    ReplyDelete