26 January 2011

Tired out


Dah minggu terakhir Januari 2011. Dalam sejarah blog mungkin ni lah bulan yang paling sikit sy update blog.
Letih sgt2..
Malas pun ye jugak.

Dah nak habis 1st trimester.
Hari tu scan, Alhamdulillah semua ok.
Baby dah ada heartbeat..
Tapi of course la hati still risau..
But knala fikir positif kan..

Masa pregnant ni asyik mimpi buruk je..
Harap2 semuanya mainan tido.
Kurang bestla bila terbayang-bayang tu.
Tp bila try cari kat internet, katanya tu symptom normal..

Rasanya saya tak tergolong dalam kategori yang x mengalami morning sickness nih..
Teruk gakla kena.
Sekarang ni pun belum leh masak lagi
Nasi pun xleh masuk tp paksa gak masuk sikit..
Biasa beli je, or hubby masak..
Biasa balik keje mesti kena tido
Malam pun tido lagi
Tp rasa cm tdo x penah cukup :)

Buku Merah pun dh wt dah..
Have to do it la kn
Nak tunggu nya tula yang letih..
Tp layanan mmg ok stkt nih.
Ada KK br kat Presint 3
Lehla terjah pasni kot.

Okla, doakan semua ok ye :)

1 comment:

  1. Hello, I'm Azlina. Below is the link connected to my research survey on Malaysian Bloggers. I really appreciate if you can participate in it. Thanks.
    http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IJNOIM_a20d967d

    Azlina
    scorpluto35@yahoo.com

    p/s: please delete this post after you are done with it. thanks.

    ReplyDelete