22 October 2010

i'm lucky to have u in my life

Entah knape this week rasa sgt2 letih..pukul 8 malam or earlier mesti tertido..then abg kejut utk dinner. I know, i know its not healthy, but truly, i cannot help myself...



Sesungguhnya klula boleh, saya nak masakkan semua meal utk my hubby. Tp ni cm terbalik dh pulak.. Walaupun my hubby kata dia tahu saya penat, tp yela..dlm hati ni, sedih x dpt bagi yang terbaik.. But badan ni pulak x larat~~lalala..*my hubby is a good cook, rmi yg x tau..* :)


Skrg ni my hubby pulak yg byk buat keje kat umah ni..Advantage juga sebab jadual dia agak flexible.Tp berat gak master ni..dari A sampai Z kna teliti. Agaknya klu sy x jadi PTD ni, maybe sy pn ikut jejak langkah dia kot :) Rezeki masing-masing..



Harap2 semua lancar for him n he will finish his master program successfully..



Speaking of work, i'll be in Tanjung Malim for a week in November..Untuk menuntut ilmu..Hu.. Saya dh cuba yang terbaik..Mungkin ada hikmah disebaliknya..

Skrg ni Giant kat depan umah dah buka..Senangla sikit nk pg beli barang dapur..Makin meriah duk cni..Td try pg jgk, okla..ada Secret Recipe.. subway yg baru nak buka..Biasala, baru2 buka ni, ada promo yg best2.. Ramai sgt orang td, semua 'kiasu' termasukla saya..hehe..



p/s- Go,Go Ayuku & Azuan!!
p.p.s - She..sowi sgt2 sebab very2 busy lately..x sempat nk jumpe..

 

No comments:

Post a Comment